Kategori: Dugnad

 • Dugnad 5. oktober

  Dugnaden denne høsten blir onsdag 5.oktober. Møt opp fra klokka 1730 og bidra til å holde det pent og ryddig inne og utenfor hos oss!

 • Dugnad tirsdag 5.mai

  Det blir ny dugnad tirsdag 5.mai. Oppmøte er kl 1800 utenfor bygget. Det er de vanlige våraktivitetene som skal utføres, blant annet planting og feiing. Det vil også bli ryddet og vasket i kjelleren. Ting i fellesarelene som ingen eier blir kastet.

 • Høstdugnad og brannøvelse i september

  Styret har, etter en avslappende ferie, gjenopptatt arbeidet med planlegging av aktiviter fremover. Vi har kommet frem til at vi venter med ny dugnad til slutten av september, nærmere bestemt 18.september kl 1800. Lørdagen før blir det brannøvelse i bygget.

 • Balkongene er oppe og klare til bruk

  Alle balkongene er nå satt opp og klare til bruk. Vi nærmer oss dermed slutten på omtrent et halvt år med rehabilitering. Det må feires!

 • Høstdugnad

  Torsdag 10.oktober blir det dugnad i sameiet. De vanlige oppgavene skal utføres og etter gode erfaringer sist, blir det servert på mat og drikke til alle som deltar. Oppmøte er klokka 1730 utenfor bygget. Vi regner med å holde på i 1-1,5 time. Som vanlig er container bestilt. Den vil bli stående fra mandag til […]

 • Nøkkel til søppelskuret

  I tilfeller hvor det er behov for å åpne dørene til søppelskuret finnes det nå en nøkkel i styrepostkassen i kjelleren under a-oppgangen. Husk å legge nøkkelen tilbake igjen etter bruk.

 • Ny dugnad i slutten av april

  Mandag 29.april blir det dugnad i sameiet. De vanlige oppgavene skal utføres og etter gode erfaringer sist, blir det servert på mat og drikke til alle som deltar. Oppmøte er klokka 18 utenfor bygget.

 • Husk høstdugnad 27. september

  Det blir høstdugnad hos oss den 27. september kl 1730. Det er litt av hvert som skal gjøres så vi håper at så mange som mulig stiller opp. Conteiner blir som vanlig bestilt. Møt opp med arbeidslyst og godt humør! Det blir en enkel servering av mat og drikke til alle som stiller opp.