Ny i blokken?

Velkommen som beboer i Bentsebrugata 23! Vi håper at du vil trives her, og at du finner deg godt til rette!

Blokka vår er fra 1936, og består av totalt 40 1-, 2- og 3-roms leiligheter. Ulike rehabiliteringsprosjekter de senere årene har bidratt til at den fortsatt er trygg og god å bo i.

Nabolaget vårt er etter vår mening et av Oslos hyggeligste. Oslos livsnerve, Akerselva, har gjennomgått en metamorfose i de senere år. Nå er det vakkert opparbeidede gangstier på en eller begge sider av elva hele veien fra Nydalen til Grønland. Og midt i denne herligheten ligger Sagene. Fra Sagene kan man spasere oppover elva og bade på Frysja, gå tur rundt Maridalsvannet eller nedover elva til kafélivet på Grünerløkka og i sentrum.

Men hvorfor egentlig forlate bydelen i det hele tatt? Sole seg kan man gjøre utallige plasser langs elva. I umiddelbar nærhet finner du dessuten institusjoner som Sagene Lunsjbar, Bamboo med fantastisk sushi og annen asiatisk mat, Mat og Mer med bl.a. nydelig brødmat og ikke minst Soria Moria med pub og restaurant.

Noen tips til den nyinnflyttende:

Skilt til ringeklokke ved utgangsdøren kan bestilles hos Datacall.

Skilt til postkassen kan bestilles hos Posten fra denne linken

Sameiet har avtale med Get på tv hvor bredbånd er inkludert. Det betyr at alle har både standard tv-kanaler og bredbånd inkludert i husleien. Ønsker man å ha flere kanaler eller raskere bredbånd kan man gå inn på Get sine nettsider. Har man spørsmål til Get går det enten an å kontakte dem via nettsiden deres eller ta en tur opp i Maridalsveien 323 hvor de holder til. Kostnader knyttet til dekoderkjøp, kortleie og kjøp av tilleggspakker dekkes ikke av sameiet.

Vi har IN-avtale med Obos, noe som gjør at man kan betale ned sin andel av fellesgjelden til boligselskapet opptil to ganger i året, april og oktober. Størrelsen på nedbetalingen bestemmer man selv.