Nye balkongdører og vinduer satt inn i alle leilighetene

Nå har alle leilighetene fått nye balkongdører og vinduer. Det gjør at arbeidene inne i leilighetene går mot slutten. Det som gjenstår er noe reparasjon i enkelte leiligheter pga skader under arbeidene og utskifting av håndtakene fra hvit til metallfarge på de nye vinduene. I tillegg blir det inspeksjon av et utvalg leiligheter etter påske med Obos prosjekt og Hallmaker.

Arbeidene på utsiden vil fortsette noen dager i påsken og i ukene etter det. Pussing og isolering av fasaden pågår for øyeblikket. Malearbeider på den nye isoleringen, eksisterende brannbalkonger og vinduer starter opp etter påske og vil fortsette utover i mai. Etter hvert som disse arbeidene blir ferdig kan stillasene tas ned og de nye balkongene bli satt opp. Vi regner med at det skjer fra midten av mai og en måned fremover. Avslutningsvis vil istandsetting av plen og asfalt blir utført.

På grunn av de pågående arbeidene som er nevnt over, har styret valgt å utsette vårdugnaden til nærmere sommerferien. Dato for dugnaden blir trolig bestemt tidlig i mai.

 

11.04.2014


Publisert

i

av

Stikkord: