Test av brannalarmanlegget

Tirsdag 21. april fra kl 0800 til 1200 blir det test av brannalarmanlegget. Det er viktig at alle legger til rette for at vi får sjekket alle branndetektorer, sirener og brannklokker i leilighetene.

Det er Romerike Svaktstrøm som skal utføre testen. De installerte anlegget ifjor i forbindelse med rehabiliteringen, og nå skal det sjekkes om alt er som det skal. For at jobben skal gå så smidig som mulig må vi ordne tilgang til alle leilighetene. Der hvor de ikke får tilgang må vi følge opp i etterkant for å sjekke status, noe vi ikke ønsker at vi må gjøre.

Hvis man ikke er hjemme kan man enten avtale med eller gi nøkkel til naboen, oss i styret eller kontakte de fra Romerike Svakstrøm som er her mens testen pågår. Det er ikke nødvendig å forlate bygget under testen.


Publisert

i

av

Stikkord: