Endret dato for overgang til Get

Den opprinnelige datoen for overgang til Get var, som nevnt tidligere, 1.september. Nå er den fremskyndet til 25. august. Den dagen vil Get sin underleverandør Nettpartner bytte ut antennekontakten i alle leilighetene og koble om signalene i bygget. Senere samme dag kommer Get med utstyret som trengs for å få digital-tv og bredbånd.

For de som ikke kan være hjemme da, både på dagen og om kvelden, finnes det alternativer:

  • På dagen kan man gi husnøklen til en nabo eller en i styret som kan låse Nettpartner inn. Det er viktig at det i forkant er ryddet der hvor kontakten er plassert. Hvis ikke Nettpartner får tilgang til noen av leilighetene vil de gjøre et nytt forsøk den 31.august.
  • På kvelden kan man kontakte Get og få utstyret tilsendt, eventuelt dra innom Get i Maridalsveien 323.

Det er fortsatt mulig å se på tv uten en dekoder, men da vil man få færre antallet kanaler å se på.

 


Publisert

i

av

Stikkord: