Klart for kontraktskriving i rehabiliteringsprosjektet

Etter over et år med prosjektering til rahabiliteringsprosjektet er vi nå endelig klare for å skrive kontrakt med valgt entreprenør. I hele høst har det vært flere runder med avklaringer knyttet til priser på arbeidene og avklart forhold med naboene og kommunen.

Til det siste har vi fått i stand avtale om dispensasjon for bygging av verandaene med naboene. I tillegg har vi blitt tilkjent ENØK-støtte på jobben med å isolere ytterveggene og fått avklart med kommunen om at vi kan få godkjent 1,5 meters dypde på balkongene så fremt alle andre forhold er i orden.

For å forminske sjansen for at det blir mange overraskende kostnader underveis i byggeperioden har vi valgt å gå for fastpriser på mange av arbeidene. Det har krevd noen ekstra runder med entreprenøren for å få endelige priser, men det gjør det lettere å budsjettere på hva totalkostnadene blir. På bakgrunn av de tallene som foreløpig foreligger ser det ut til at vi er  innenfor lånerammen som vi har fått tilkjent.

Første som skjer nå er å forberede ny søknad på verandaene til kommunen og få avtalt tidspunkt for drenering. Vi kommer med info om dette når det er klart.

 

22.11.2013


Publisert

i

av

Stikkord: