Kategori: Rehabilitering

 • Ny runde med rørfornying

  I slutten april vil arbeidene med de siste delene av avløpsrørene våre bli strømpekjørt. Det gjelder de rørene som går fra en kum mot naboen i Treschowsgate og ut til offentlig nett. Oppdatering: 27. og 28. april blir rørene fornyet.

 • Rørfornying i mars

  I mars måned blir det rørfornying av bunnledningene våre. I uke 10 blir de renset og i de påfølgende tre ukene blir de rehabilitert. Bunnledningene er avløpsrørene fra kjelleren og ut i det offentlige avløpsnettet. Rehabiliteringen skjer ved å strømpekjøre rørene. Det sikrer at holdbarheten på rørene de neste femti årene. Uten førfornying kunne rørene…

 • Balkongene er oppe og klare til bruk

  Alle balkongene er nå satt opp og klare til bruk. Vi nærmer oss dermed slutten på omtrent et halvt år med rehabilitering. Det må feires!

 • Nå starter oppsetting av nye balkonger

  Denne uka er oppsettingen av nye balkonger endelig i gang. Først blir gulvet på balkongene festet på innfestingen i fasaden før rekkverkene blir påmontert. Arbeidene vil pågå mest sannsylig i et par ukers tid.

 • En fasade ferdig, tre igjen

  Nå er inngangssiden ferdig pusset og malt. Stillasene er tatt ned og nye rekkverk satt opp på gjenværende brannbalkonger. Det er dermed klart for de siste arbeidene i rehabiliteringsprosjektet.

 • Malerarbeidene igang på inngangssiden

  Nå er malerarbeidene igang på inngangssiden. Denne siden tas først siden det er her vi har kommet lengst i prosjektet. Fargen som er valgt er en lys gråfarge som vi mener vil passe godt med de andre fargene på vinduer, takrenner og balkonger. Vi regner med at disse arbeidene blir ferdige en gang i neste…

 • Hele bygget innpakket av stillaser og presenning

  Etter mye jobb med forsterkning av grunnmur og og nedkjæring av de gamle balkongene på hagesiden er nå stillasene ferdig satt opp også her. Samtidig har stålet, som skal holde balkongene oppe, blitt festet til dekkene i fasaden.

 • Brannbalkongene skåret ned

  I løpet av de siste to ukene har brannbalkongene på hagesiden blitt skåret ned. Det har også blitt skåret hull for balkongdører i de leilighetene som ikke hadde det fra før. Neste store arbeid blir nå å sette inn nye vinduer og balkongdører.

 • Stillasene oppe, nå starter pussarbeidene

  Nå er stillasene på inngangsiden og kortsidene oppe. Dermed kan pussarbeidene og isoleringen av fasaden starte opp.

 • Byggesøknaden godkjent

  Idag fikk vi beskjed om at vi har fått byggetillatelse på søknaden vår om nye balkonger. Dermed kan rehabiliteringsarbeidene fortsette som planlagt.