Brannbalkongene skåret ned

I løpet av de siste to ukene har brannbalkongene på hagesiden blitt skåret ned. Det har også blitt skåret hull for balkongdører i de leilighetene som ikke hadde det fra før. Neste store arbeid blir nå å sette inn nye vinduer og balkongdører.

Akkurat nå ser bygget ganske nakent ut på hagesiden. De gamle brannbalkongene er skåret ned og det er i tillegg skåret hull for balkongdører og gjort klar for oppsetting av stålsøyler på fasaden som de nye balkongene skal festes til. I løpet av de neste par ukene vil dette endre seg. Da vil det komme stillaser på hagesiden også, i tillegg til at nye vinduer og balkongdører blir satt inn. Alle leiligheter skal få nye balkongdører og vinduer som er tilknyttet dørene. I tillegg vil vinduer som er i for dårlig forfatning byttes ut. De resterende vinduene på fasaden blir malt i samme farge som de nye vinduene.

Av andre arbeider som pågår nå og som vil fortsette fremover er pussarbeider på alle fasadeveggene og rehabilitering av brannbalkonger på inngangsiden. Det er også blitt installert seriekoblede røykvarslere i alle leiligheter og i fellesområdene. Noe arbeid gjenstår på brannsikkerheten, blant annet dørpumper på alle dører. I tillegg pågår det også noe elektroarbeid på inngangsiden for å gjøre klar nye utelys og sensorer. De gamle var slitte og krevde mye vedlikehold og er derfor tatt ned. De nye lysene har led-pære og lang levetid samtidig som de bruker lite strøm.

Det gjenstår fortsatt en god del arbeider, men vi håper på  fortsatt god progresjon slik at vi blir ferdige i mai. Det har vært ganske støyete til tider, og det vil det nok fortsette å være, men vi takker for tålmodigheten folk har vist. Eget infoskriv om opplegget for utskifting av vinduer og balkongdører vil bli sendt ut til alle beboere.

 

11.03.2014

 


Publisert

i

av

Stikkord: