Stillasene oppe, nå starter pussarbeidene

Nå er stillasene på inngangsiden og kortsidene oppe. Dermed kan pussarbeidene og isoleringen av fasaden starte opp.

Pussarbeidene gjøres for å få rettet ut ujevnheter i fasaden slik at isolasjonsplatene kan bli festet på en plan vegg. Det vil medføre en del støv og noe støy, så vi anbefaler at vinduene er lukket under disse arbeidene.

Dreneringen rundt fasaden er også ferdig. Det tok litt tid med å få ferdig dette på balkongsiden siden grunnmuren måtte fundamenteres ekstra for å støtte bygget mot nye sprekker i fasaden. Bygget står nemlig på delvis løsmasser og fjell og det skaper utfordringer for bygget når det nå kommer nye og større balkonger.

På balkongsiden og delvis på den ene kortsiden vil det snart bli skåret hull for nye balkongdører der det er behov for det. I tillegg vil eksisterende balkonger bli revet ned. Brannbalkonger på inngangsiden blir rehabilitert mens stillasene der er oppe. Stillas på balkongsiden kommer opp etter hvert, mens stillasene på inngangsiden blir tatt ned når man er ferdig med arbeidene der.

I løpet av et par ukers tid blir det også arbeider inne i leilighetene. I tillegg til at blir skåret hull for nye balkongdører skal eksisterende dører og vinduer skiftes ut. Noen radiatorer må også byttes ut, og alle leilighetene og oppgangene får installert nye, seriekoblede røykvarslere.

Styret og Hallmaker vil i samarbeid sørge for at alle beboerne blir informert om når det blir arbeider i de ulike leilighetene.

 

11.02.2014


Publisert

i

av

Stikkord: