En fasade ferdig, tre igjen

Nå er inngangssiden ferdig pusset og malt. Stillasene er tatt ned og nye rekkverk satt opp på gjenværende brannbalkonger. Det er dermed klart for de siste arbeidene i rehabiliteringsprosjektet.

Hallmaker har nå gjort seg ferdig med fasaden på inngangssiden. Nå gjenstår det arbeider på hagesiden pluss litt på sidene. I løpet den neste uka blir hele bygget ferdig isolert og pusset og malt. I tillegg skal noen vinduer til males før stillasene tas ned. Da gjenstår kremen av prosjektet, nemlig oppsetting av nye balkonger! Det vil pågå i et par ukers tid før en del finpuss gjenstår rundt bygget. Blant skal det asfalteres og grunnmuren skal pusses for å få et finere utseende enn den slitne skiferen som var der fra før.

Det er altså ikke lenge til vi kan åpne alle vinduene igjen på vid gap og få luftet skikkelig i leilighetene. Det er viktig at alle får gjort etter at vi har bodd inne i plast i noen måneder nå. I tillegg oppfordrer vi alle til å melde ifra hvis man har noen påpekninger til arbeidene slik at vi kan få meldt ifra om dette før prosjektet er ferdig.

 

21.05.2014


Publisert

i

av

Stikkord: