Malerarbeidene igang på inngangssiden

Nå er malerarbeidene igang på inngangssiden. Denne siden tas først siden det er her vi har kommet lengst i prosjektet. Fargen som er valgt er en lys gråfarge som vi mener vil passe godt med de andre fargene på vinduer, takrenner og balkonger. Vi regner med at disse arbeidene blir ferdige en gang i neste uke slik at stillasene kan tas ned her.

Vi har i samråd med OBOS og Hallmaker blitt enige om at inngangssiden gjøres ferdig til opprinnelig frist, før 17.mai. Dette for å korte noe ned på antall uker vi har hatt med tildekking på denne siden. I løpet av mai måned blir mesteparten av arbeidene på fasaden ferdigstilt, dvs at all isolering og malerarbeid skal være ferdig til juni. Da vil det gjenstå oppsetting av nye balkonger og noe mindre etterarbeid på fasaden pluss en del arbeider rundt bygget. Blant annet skal det graves for fundamentering av en snuplass for brannbil på balkongsiden ved C oppgangen.

I løpet av den siste måneden har mesteparten av arbeidene i leilighetene blitt ferdig. Det som gjenstår er noe reperasjon i enkelte leiligheter og utskifting av 3 ekstra vinduer som var i svært dårlig forfatning. Videre utskifting av det som er igjen av gamle vinduer får bli i et nytt prosjekt. Den siste tingen som ble gjort i leilighetene var å få på dørpumper på alle dører inn til leilighetene. Dette som følge av et brannkrav. I etterkant av prosjektet vil det bli avholdt en brannøvelse hvor nye og gamle brannsikkerhetstiltak blir gjennomgått.

 

07.05.2014


Publisert

i

av

Stikkord: